Головна Новини та публікаціїНапрямки роботиАналітикаПро насКонтакти
» » » 2010 Спостереження за місцевими виборами

2010 Спостереження за місцевими виборами

 

За місцевими виборами пильно слідкуватиме громадськість. В Дніпропетровській області  11-го вересня стартувала кампанія громадського спостереження за виборами до місцевих органів влади. Понад півсотні громадських активістів спостерігатимуть за перебігом виборчої кампанії та днем голосування.

Організатор громадського моніторингу - Громадянська мережа ОПОРА - неурядова, позапартійна і фінансово-незалежна мережа громадських активістів, яка має значний досвід спостереження за виборчими кампаніями.

Протягом наступних п’ятдесяти днів, спостерігачі «ОПОРИ» слідкуватимуть за демократичністю, законністю та прозорістю виборчого процесу в усіх регіонах країни, в тому числі й на Дніпропетровщині. Тут спостереження проводитимуть шість довготермінових спостерігачі, а також понад 70 короткотермінових спостерігачів, які працюватимуть безпосередньо у день виборів.

Окрім загального процесу спостереження за проведенням виборчої кампанії, активісти «Опори» аналізуватимуть виборчі програми та обіцянки кандидатів, а згодом інформуватимуть суспільство про їх виконання.

 «Кампанія ОПОРИ – це єдиний проект спостереження за місцевими виборами національного масштабу» -  каже регіональний координатор на у Дніпропетровській області Сергій Федько  - «Загалом по Україні до спостереження за місцевими виборами вже залучено близько двохсот спостерігачів і ще 1 500 активістів спостерігатимуть за ходом голосування 31-го жовтня.»

Протягом всієї виборчої кампанії, ГМ «ОПОРА» буде оперативно інформувати представників ЗМІ про всі виявленні порушення, які зафіксують громадські спостерігачі.


© ГО "ДНІПРОПЕТРОВСЬКА МЕРЕЖА "ОПОРА"
2006-2017
Використання матеріалів із сайту Громадянської мережі ОПОРА дозволене за умови наявності посилання (у випадку інтернет-видання - гіперпосилання) на www.oporadp.org