Головна Новини та публікаціїНапрямки роботиАналітикаПро насКонтакти
» » Дорогі депутати від 05.04.2013

Дорогі депутати від 05.04.2013

Дорогі депутати від 05.04.2013

Передача "Дорогі депутати" - спільний проект Громадянської мережі ОПОРА та телеканалу ТВі. У програмі від 5 квітня 2013 року дивіться про таке: "Дорогі депутати" підрахували, скільки заробляють народні обранці. Рубрика "Обіцяв - виконуй!" програми "Дорогі депутати" продовжує вивчати обіцянки, які дали народні депутати своїм виборцям, і те, чи дотримали нардепи свого слова. "Мажоритари" в гостях на окрузі народного депутата України Володимира Литвина."Дорогі депутати" підбили підсумки зареєстрованих у березні законопроектів.

Партія регіонів вже другий місяць поспіль лідирує за кількістю зареєстрованих законопроектів. У березні 2013 року депутати фракції Партії регіонів зареєстрували 86 проектів законів та постанов різного спрямування. На другому місці ВО «Батьківщина», яка зареєструвала 64 законопроекти. Березень для «Свободи» і «УДАРу» виявився найпродуктивнішим місяцем у законотворчості. Депутати від ВО «Свобода» зареєстрували у Верховній Раді 20 проектів законодавчих актів (11 законопроектів і 9 проектів постанов) – найбільший їхній показник за останні 4 місяці. Депутати фракції «УДАР» зареєстрували 17 законодавчих актів (12 законопроектів і 5 проектів постанов), що теж є найвищим показником за кілька перших місяців законотворчої роботи депутатів «УДАРу». Найменш активною у законотворчості була Комуністична партія України, яка зареєструвала всього 13 законопроектів за березень.

Лідером за кількістю депутатських обіцянок локального змісту є Кіровоградська область. 63% обіцянок депутатів-мажоритарників, які здобули перемогу в округах області, стосувалися вирішення проблем регіону.



© ГО "ДНІПРОПЕТРОВСЬКА МЕРЕЖА "ОПОРА"
2006-2017
Використання матеріалів із сайту Громадянської мережі ОПОРА дозволене за умови наявності посилання (у випадку інтернет-видання - гіперпосилання) на www.oporadp.org